HAHAHAH


älskar dom här filmerna! så jävla roliga på natten!



vart hos mamma

sorry, har inte haft tid att blogga. åkte hem till min mamma igår och hälsade på, sov där också. första gången på länge vi kom överrens så länge! gött.
men jag har iaf fått mitt paket som jag skrev igår, och det innehöll hårextensions! nice huh?! :D
tar bara webcam bilder för att jag inte hunnit ta riktiga bilder än, så ursäkta kvaliten.



Song of the day

Escape The Fate - Situations



mitt paket har kommit!

imorse vaknade jag sent.. gick upp typ halv två? käkade nyss frukost & funderar starkt på att gå till citygross och köpa hårfärg trots klass 2 vindar i hela kungälv.. kommer blåsa bort typ, men what the heck! vill bara få det gjort.
senare ska jag hem till min mamma och hämta mitt paket från posten! det kom igår, och jag står ju skriven hos min mamma så jag har inte hunnit hämta det än. men igår beställde jag ännu mer från USA! awesooooome.
men ska ut i vädret nu, wish me luck!
julbild från förra året!



FRÅGESTUNDEN

glöm inte att ställa frågor till frågestunden! för att komme till inlägget klickar du här!
FRÅGA FRÅGA FRÅGA!



never surrender

Haha, denna tröjan skulle ju inte sitta fel! tror faktiskt jag ska tatuera in "never surrender". det betyder ju "aldrig ge upp" , och dom orden har hjälpt mig så grymt mycket. NEVER SURRENDER.



my confessions




svårt att somna?

jag har haft insomningsproblem sen jag var jätteliten, och jag har under hela min uppväxt fått många proffesionella tips till en bättre sömn!
- ät inte precis innan du ska lägga dig för då arbetar magen vilket gör det svårare att koppla av. vid det menar jag ca 2-3 timmar innan.
- sov inte för länge på morgonen.
- försök att inte grubbla för mycket.
- platsen där du sover ska vara mörk, kall, tyst & tråkig
- anledningen att det ska vara kallt är för att om man ligger och svettas jobbar kroppen extra mycket.
- se inte på tv / sitt framför datorn för sent. du ska helst koppla av hjärnan & ögonen ca en timme innan du lägger dig. ex, läs en bok, vila, lyssna på musik osv.
- rör mycket på dig under dagen, motionera regelbundet. det gör kroppen tröttare och får dig att koppla av bättre.
- duscha inte för sent, det får kroppen att vakna en del.
- ha inte ögonen öppna när du försöker sova. jag vet att det är svårt att hålla dom stängda, men är dom öppna börjar man lätt tänka vilket leder till ansträngningar i hjärnan och grubblingar.
- lägg dig i regelbunden tid. lägger du dig i olika tider blir det obalans och svårare att få in den sömnrutin som får dig att somna
- gå inte och lägg dig om du inte är trött
- motion är bra för sömnen men kan sätta motsatt effekt om man motionerer en till två timmar innan sänggående
- drick inte cola, kaffe, energidryck eller andra koffeininnehållande drycker två timmar innan sänggående
- ligg inte och vrid & vänd dig för länge. bryt isåfall mönstret och gå upp en stund och försök sedan igen.
något mer som kan hjälpa avslappningen är att få tag på en avslappnings-cd att lyssna på.
Det är viktigt att ta tag i dina sömnproblem i tid, det kan medföra risker annars.

Risker - Kortvarig sömnbrist

  1. Trötthet
  2. Dåligt humör
  3. Sämre korttidsminne
  4. Sämre förmåga att planera och genomföra aktiviteter
  5. Koncentrationssvårigheter

Risker - Långvarig sömnbrist

  1. Övervikt
  2. Utmattning, utmattningsdepression och depression
  3. Ökad risk för infektioner, hjärt- och kärlsjukdomar och diabetes
  4. Allmänt försämrat minne
  5. Försvagat immunförsvar
  6. Smärta upplevs tydligare
och dessa riskerna är ingen myt, för jag känner igen mycket av det i "långvarig sömnbrist". så var rädda om er själva, och ta vara på alla tips innan det går för långt!





- you will be better -

vad gör man om man ligger på botten, utan hopp, utan kraft & utan något ljus? den dagen, då man tycker att allt är hopplöst, att det inte kan gå längre. Den dagen då man inte har någon kraft kvar. Och vad gör man, för att hitta ny kraft?

jag har vart där flera gånger, men det som förbättrade mig, var all hjälp.
förr tänkte jag "äsch, jag klarar mig" , och höll allt för mig själv eller sa det kanske till någon kompis. men blev det bättre? ja, kanske tillfälligt. men i längden? nej.
jag hörde att jag var stark som stod själv och kämpade, men det kunde jag inte se med egna ögon. jag såg mig själv som en svag, ensam person, och ingen annan kunde någonsin förstå. känner du igen dig? fortsätt då att läsa.
jag fortsatte, lät dagarna gå, grät hela nätter i smyg, ingen annan fick veta, tills den dagen kom då jag inte kom upp ur sängen. den dagen då jag längre inte kunde hålla tårarna inne. det hade gått för långt, och man känner inget hopp, och tänker "det är ingen idé att försöka". men det är det. jag försökte. jag klarade det.
det jag gjorde var att söka hjälp. se dig i spegeln, och säg "jag är unik. ingen är som jag, det är det som gör mig så värdefull". gå till kurator eller läkare, eller mamma om det räcker. under tiden kände jag inten förändring. men jag gick i en stödgrupp, och ledaren där sa efter det året "jag ser en förändring, hela du har förändrats. du var svag, nu är du stark" , så även om man inte känner det jättemycke i början, så gör det en stor förändring. så ge inte upp efter första försöket.

"men faller man inte ner igen sen?"
jo, det är klart man kan göra, men denna gången vet du hur du ska ta dig upp, eller hur? kom ihåg alla komplimanger du fått. ge dig själv komplimanger. kämpa även om du inte har krafter. har du klarat det förut, klarar du det igen!





handikappad

Jag känner mig helt handikappad med akrylnaglar. Jag tycker t.o.m att de är jobbigt med nagellack, fatta då hur jag känner mig nu, haha. Man kan ju inte använda handerna! :o
Haha, men gjort är gjort.
Bloggningan har inte vart 100 idag, har bara legat hemma och mått dåligt efter igår typ.. legat i sängen i stort sätt hela dagen, så jag har inte orkat något. Men imorgon kommer en ny dag, med nya bekymmer. vad händer på nyår folket? :)



FRÅGESTUND

(tillfällig bild)

Jappjapp, you name it, frågestund!
fråga allt ni vill, mellan himmel & jord! :)
pussss



Tips!

något jag verkligen kan tipsa om det är affären Carlings, jag älskar deras kläder! dom har alltifrån söta & roliga t-shirts, till blusar & shortor! och det som är bra med den, det är både tjej & kill affär & dom har oftast bra musik där, men inte alltid.
I Göteborg finna affären både i nordstan, precis vid panache & bianco, men den finns även på kompassen.



panikångest

djup sanning om jessica: jag lider tyvärr av panikångest. jag fick mitt första anfall för ca 2 år sen. jag fattar inte att jag skriver detta på bloggen, för jag känner som i texten jag kopierade från en sida, folk kommer tro att jag är dum i huvudet.
det är därför inte så många vet om det, tror det bara är min mamma som vet. har nog berättat för någon annan nån annan gång, och som sagt, personen undra va jag hade "tagit"..
(den feta texten är meningar som jag reagerar starkast på. reagerar på i princip hela texten men det är läsväst)
Panikångest kan i princip vem som helst drabbas av.
Ofta kommer den första attacken i samband med att man haft det jobbigt, stressigt eller på andra sätt en svår tid i livet. Attacken brukar ändå komma som en total överraskning och många tror från början att dom drabbats av någon fysisk sjukdom, som t.ex hjärtinfarkt, eller annan allvarlig sjukdom. Och det är kanske inte så konstigt när man tänker på att några av symptomen kan vara: hjärtklappning, andningssvårigheter, yrsel, illamående, svettningar, darrningar och overklighetskänslor. När man söker läkare så blir det alltså oftast inte en psykiatrier, utan en allmänläkare eller akutsjukvården man vänder sig till. Det kan ta lång tid innan man får en korrekt diagnos och kan få hjälp att må bättre. En del paniker har själva av en slump förstått vad dom lider av t.ex. genom att läsa en artikel i en tidning, se på tv, eller på annat sätt komma i kontakt med ångest och känt igen symptomen och beteendet.
Det som brukar hända efter den första attacken är att man blir rädd för att ångesten ska komma tillbaks. Det är en så stark och fruktansvärd upplevelse att man absolut inte vill vara med om den igen. Man börjar att undvika platsen där ångesten först visade sig, men ganska snart blir området man rör sig inom, snävare och snävare och tillslut vågar man kanske inte gå utanför det egna hemmet av rädsla att behöva uppleva ångesten igen. Nu är det förstås inte alla som har så svår ångest att dom stänger in sig inom hemmets "trygga" väggar. Många har en lättare ångest och klarar av att leva ett någorlunda normalt liv med familj, vänner, arbete etc. Kanske undviker en person med lättare ångest bara en eller ett par situationer i livet, han eller hon åker kanske inte tunnelbana eller vägrar att stå i postkön. Men för den som har svår ångest kan hela livet bli förändrat genom att man undviker fler och fler platser och situationer för att om möjligt slippa uppleva den fruktansvärda (men ofarliga) panik och ångest som det för med sig att t.ex. vara tillsammans med andra människor, vara ensam, åka bil, gå i affärer eller vara långt hemifrån.
Det är svårt att själv ta sig ur en så svår ångest och man behöver mycket stöd och hjälp, både av psykiatriska vården och av anhöriga och vänner. Många med panikångest skäms för att tala med någon om sin ångest och tror att dom ska bli betraktade som "galna" och att vänner och bekanta ska dra sig undan och att man ska bli helt ensam med sin ångest.
Panikångest kan i princip vem som helst drabbas av.
Ofta kommer den första attacken i samband med att man haft det jobbigt, stressigt eller på andra sätt en svår tid i livet. Attacken brukar ändå komma som en total överraskning och många tror från början att dom drabbats av någon fysisk sjukdom, som t.ex hjärtinfarkt, eller annan allvarlig sjukdom. Och det är kanske inte så konstigt när man tänker på att några av symptomen kan vara: hjärtklappning, andningssvårigheter, yrsel, illamående, svettningar, darrningar och overklighetskänslor. När man söker läkare så blir det alltså oftast inte en psykiatrier, utan en allmänläkare eller akutsjukvården man vänder sig till. Det kan ta lång tid innan man får en korrekt diagnos och kan få hjälp att må bättre. En del paniker har själva av en slump förstått vad dom lider av t.ex. genom att läsa en artikel i en tidning, se på tv, eller på annat sätt komma i kontakt med ångest och känt igen symptomen och beteendet.

Det som brukar hända efter den första attacken är att man blir rädd för att ångesten ska komma tillbaks. Det är en så stark och fruktansvärd upplevelse att man absolut inte vill vara med om den igen. Man börjar att undvika platsen där ångesten först visade sig, men ganska snart blir området man rör sig inom, snävare och snävare och tillslut vågar man kanske inte gå utanför det egna hemmet av rädsla att behöva uppleva ångesten igen. Nu är det förstås inte alla som har så svår ångest att dom stänger in sig inom hemmets "trygga" väggar. Många har en lättare ångest och klarar av att leva ett någorlunda normalt liv med familj, vänner, arbete etc. Kanske undviker en person med lättare ångest bara en eller ett par situationer i livet, han eller hon åker kanske inte tunnelbana eller vägrar att stå i postkön. Men för den som har svår ångest kan hela livet bli förändrat genom att man undviker fler och fler platser och situationer för att om möjligt slippa uppleva den fruktansvärda (men ofarliga) panik och ångest som det för med sig att t.ex. vara tillsammans med andra människor, vara ensam, åka bil, gå i affärer eller vara långt hemifrån.
Det är svårt att själv ta sig ur en så svår ångest och man behöver mycket stöd och hjälp, både av psykiatriska vården och av anhöriga och vänner. Många med panikångest skäms för att tala med någon om sin ångest och tror att dom ska bli betraktade som "galna" och att vänner och bekanta ska dra sig undan och att man ska bli helt ensam med sin ångest.
just därför jag ibland kan säga något som "mår så jävla dåligt", och om personen sen frågar, säger jag "nä, ska inte tjöta" - eller liknanade.
jag lägger upp texter om "privata" saker pga att jag måste lära mig öppna mig på ett annat sätt, bygga upp självkänslan som försvunnit. för att kunna dela sånt här med andra - få andra att inte känna sig ensama, det får mig att känna mig stark.



You're so beautiful.

jag älskar dig så mycket att det blir för mycket.
jag älskar dig så mycket att jag känner mig som en dålig person.
du är så bra att jag känner mig dålig.





Dagen!

jag HATAR att shoppa. jag HATAR ställen där det är packat med folk!
gaah. och självklart fick jag inte tag på någon klänning, men andra grejer + akrylnaglar! :)
det blir inte världens bästa bilder, för de orkar jag inte ta. de va vissa grejer jag glömde ta bild på som de blir webcambild på. hoppas det är okej, är sjukt trött!
småsaker:
lösögonfransar
ögonfranslim
lösnaglar
Got2be hårspray
bomullspads
piercing-rengöring
nagellack
hoodie - love it!
vanliga svarta jeans
hår extension
cigg så jag klarar mig ett tag, hahaha!
som sagt, inga bra bilder.. röd/silver glitter
8mm spiral töjning. och jag vet att den inte är helt inne, men det gör rätt ont att töja två storlekar så jag fortsätter när smärtan lagt sig.
ja det var väl det, haha. nu ska jag käka sen sova! pusspuss godnatt!



FJORTIS?

hahaha, hittade gamla bilder.
tro det eller ej, jag har faktiskt också vart fjortis en gång i tiden!











Song of the day


H.I.M - Wings Of a Butterfly



5 sanningar om mig

1. Jag fryser typ alltid!
2. Jag och en vän ska spela in en låt till våren!
3. Jag är så trött på stället jag bor att jag skulle kunna flytta hur långt här ifrån som helst utan att det skulle bli jobbigt.
4. Jag har haft smeknamnet "Jalle" ända sen min första dag på BB.
5. Jag har haft extrema ätstörningar.


jag i början på förra sommaren.



min förändring i bilder!






(jag i mitten)






(jag till höger)


lagom med valkar, hahahhah


















































Dag 2 - min syster

min syster är inte bara min syster. hon är även min bästa vän, mitt stöd, mitt ljus. jag älskar verkligen min syster, och vi är väldigt nära varann, och det är jag sjukt glad över! inte alla systrar som är så nära varann faktiskt.

i våran uppväxt har vi inte alltid vart så nära varann. när jag var mindre var hon liksom bara en person som ingick i familjen som bodde under samma tak & jävlades och bråkade hela tiden. men det var för några år sedan, när våra föräldrar skiljdes, då hon blev som en mamma för mig och tog hand om mig, det var efter det vi började prata och kom riktigt nära varann. vi märkte då att vi har en hel del gemensamt, och nu umgås vi faktiskt mycket mer!

min syster är en stark person med stark personlighet. hon har alltid vart som en slags förebild för mig. jag älskar henne!

hon är 18 år gammal, bor tillsammans med min mamma i kungälv så träffar henne tyvärr inte så jätteofta, men vi ser till att träffas ändå!











God morgon!

nu är jag förhoppningsvis, om planerna går som jag tänkt, inne i stan och shoppar. usch, stackars mig! jag som hatar att shoppa.. jaja, någon gång måste det bli av.

Bilderna på det jag köper kommer förhoppningsvis upp senare idag, annars kommer det imorgon!
ha en fortsatt awesome dag!

BTW, VILL NI SE GAMLA BILDER PÅ MIG? KIKA DÅ IN SENARE OCKSÅ!




Outfit + Facelook

ojojoj, nu måste jag skynda mig. bussen går om 20 minuter så får börja knyta skor och sånt. Bara för att jag är så jävla snäll så lägger jag upp outfit & facelook! eller ah, på mitt smink.. haha, puss!



Säger nu godnatt!

Ska in till stan imorgon med Andrea & Cattis, vi ska ta bussen in vid 09.10! snacka om att jag kommer vara död om jag inte lägger mig nu.

Börjar göra tidinställda inlägg redan idag, kommer inte hinna det imorgon. Så oroa er inte för uppdateringen som jag sa tidigare idag! :)

Ha det bra, G'night!




Hahaha!



hahaha, fyfan va hemskt att vara så dålig men tro att man är den nya idolen! stackarn! hahahaha, älskar sånt här



FÖLJ MIG PÅ BLOGLOVIN!

bloglovin



KOLLA HIT

Jag behöver fortfarande veta vilken klänning jag ska köpa imorgon tills nyår! för att komma till inlägget tryck hääääär!



Beställt! Hemligt paket!

wihooooo!



Mer läsare på din blogg?

Vill du ha mer läsare på din blogg? Bli då medlem på denna sidan.
Bloggtrafik funkar som så att man får klicka sig in på olika bloggar som är registrerade på bloggtrafik för att samla poäng. Kommenterar man andras bloggar får man ju garanterat fler läsare, för det intresserar andra bloggare att kika in på din blogg. En väldigt praktisk sida för dig med blogg!
Klicka här för att komma in på sidan!
Puss!



Song of the day

Blinded Colony - Heart



Hur får jag er att stanna?

Hur ska jag göra för att få et bloggläsare att stanna? Vad är det ni vill läsa? Vad vill ni inte läsa? Vad kan jag göra bättre? GE MIG LITE FEEDBACK.



Inspiration!




Dag 1 - fem bilder på mig + lite info


Namn: Jessica Viktoria Rodin
Bor: Kungälv, en lite bit utanför Göteborg
Familj: Pappa & styvmamma / mamma & syster
Längd: 1.72
Hårfärg: svart & rosa
Civilstatus: singel atm
musikstil? metal typ
intressen: fota, musik, kompisar osv.
favoritfärg: turkos & röd



Ändrade planer!

Jag skiter i stan idag, Jonathan ringde och sa att han inte hann & jag orkar verkligen inte sitta och ringa upp folk hit och dit. Så det blir imorgon istället!
Gött med ännu en hemmadag :)
Ha en awesome dag allihop!



facelook!

Godmorgon! vaknade senare än vad jag hade tänkt mig.. haha. Typiskt mig, eller vad säger ni?
Bestämde mig igår för att jag ska töja mer, så idag blir de att köpa en 8mm :) gött som satan!
Idag har jag bara på mig ett vanligt svart linne, svarta tights & min nya halsduk, ska ju ändå ha min gröna älsklingsjacka på mig hela dagen så! :D
förresten, vill ni ha frågestund eller inte? det är ni som bestämmer!



trött tjej!



just det, glömde säga! jag har gjort några tidinställda inlägg till dagen, så oroa er inte för uppdateringen! :)



Lista!

Dag 1 - fem bilder på mig själv + lite info
Dag 2 - min syster
Dag 3 - mina föräldrar
Dag 4 - mina bästa vänner
Dag 5mina intressen
Dag 6 mina tvångstankar
Dag 7 - mina rädslor/fobier
Dag 8 - i min handväska
Dag 9mina drömmar
Dag 10mina förebilder
Dag 11 - den bästa festen jag vart på
Dag 12 - detta ångrar jag
Dag 13 - det här upprör mig
Dag 14 - det här gör mig glad
Dag 15 - det här får mig att gråta
Dag 16 - min första kyss
Dag 17det här hade jag på mig idag
Dag 18 - min favoritplats
Dag 19 - det här saknar jag
Jag har valt att göra en sån här för att ni bloggläsare kanske vill lära känna mig bättre. So enjoy!



Morgondagens planer!

Imorgon ska jag in till stan med Jonathan! Mellandagsrea, woooho.. haha. nej men det viktigaste är iaf att hitta någon nyårsklänning, och förhoppningsvis något mer! Jag får väl gå upp tidigt imorgon antar jag, för jag vill ändå vara rätt tidigt ute så jag slipper den tiden då de är sjuuukt packat med folk, men frågan är bara om mongot som ska med orkar gå upp tidigt.
Har i alla fall tagit mina tabletter nu så ska lägga mig och glo på Two And A Half Men, har ju laddat ner ALLA säsonger, asnice!
Godnatt mina käära läsare, hittills idag har jag 120 läsare, asså ni är verkligen BÄST. kan inte fatta att detta är sant!
mys tofflorna på



Tidsfördriv

Är du kär? - ja
Är du en sportfåne? haha, nä de skulle jag inte påstå
Är du röksugen? som satan
Är du rik? just nu kanske, men det är för att det är dagen efter julafton (a)
Är du fattig? ganska
Är du trött? lite smått seg kanske ^^
Är du shoppingsugen? Aldrig, hatar att shoppa.. haha
Är du töntig? vem är inte?!
Är du ressugen? åh, ja fan va gött de hade vart!
Är du skolsugen? verkligen inte..
Är du irriterad? inte just nu
Är du festivalsugen? Jaaa! Har ju redan köpt mina metaltownbiljetter, längtar som fan!
Är du saknad av nån? vet väl inte jag?
Smeknamn? rodin, jalle, jessi
Bästa åldern? 21 skulle jag tro! då har man väl garanterat jobb, flyttat hem och får handla på systemet!
Bästa tidningen? tattoo-tidningar :)
Hur många timmar sov du inatt? typ 9
Vilken film såg du senast? ligg med mig, den sjukaste filmen jag någonsin sätt!
Vilken internetsida besökte du senast? youtube :)
Vad skrev du senast till nån? "okej ^^"
Vem fick du senast sms från och vad stod det? Från jonathan: "Bra! :o vi åker ensamma"
Vad gjorde du i förrgår? Vad har du gjort idag? Var bara allmänt jävla pissförbannad hela dagen, hahha.
Vilket land besökte du senast? Sverige? Om man räknar bort från det är det Turkiet :)
Hur många snälla känner du? en del
Vad såg du senast på tv? nåt matprogram
Vad är det för märke på din dvd-spelare? PlayStation hahha
Senaste köp? En julklapp tror jag det va
Vad har du dåligt samvete för? De taskigaste sakerna jag någonsin gjort som gnager inuti mig, och för att jag aldrig bor hos min mamma.
Vad har du på dig nu? Onepiece & tofflor, haha!
Vilken musik har du lyssnat på idag? all möjlig skit
Är du vegetarian? skulle aldrig kunna vara, kött är det bästa jag vet.
Har du sagt "jag älskar dig" till någon idag? Nope
Vad heter dina kusiner? Malin, Niklas, Joakim, Johannes, Jennifer & Anton.
Vad drack du senast? cola
Gillar du att laga mat? ja kul är de, men isf står jag över att äta den sen, hahah!
När sjöng du senast? hmm.. ingen aning!
Håller du det städat? HAHAHAHAHAH
Vem ringde dig senast? Jessica Hammarstrand
Vem ringde du senast? Malin Schriever



Hahah!

Kanske borde börja videoblogga, precis som den här killen?
hahahah, tror jag dör!



betygsätt min blogg!

Om ni vill kan ni vara gulliga och gå in här och betygsätta min blogg!
Alltså hääääääär! :D



Tack!

Det går bra nu, kompis de går braaa nu! Hahah, över 100 läsare hittills idag! wohoo!



nyårsklänning?




Wiieee!

Sånt här gör mig bara så jävla glad! Ni är så jävla söta!



Song of the day

Avanged Sevenfold - Welcome To The Family



Chillar på't

Har de rätt gött just nu alltså!



Mellandagsrea, here i come!

Har ju hittat massor av grejer jag vill ha. Imorgon blir de stan! Hatar att shoppa egentligen, men jag måste ha kläder...



Vem är jag?

Nu när jag fått en del läsare är det säkert fler utav er som undrar vem jag är & vad jag är för slags person, så det hade jag tänkt att förklara för er nu!
Mitt namn är Jessica Viktoria Rodin, bor i en liten stad strax utanför Göteborg och älskar att fota, festa, hålla på med musik & lyssna på musik! Ja, jag lever ett vanligt tonårsliv helt enkelt. Jag är just nu 15 bast, alltså född år 1996.
Musiken har väldigt stor betydelse för mig, och jag lyssnar mest på metal osv, men har en bred musiksmak så jag kan lyssna på i stors sätt allt. Min favoritfärg är turkos, eeh.. ja vad fan ska man mer beskriva? Haha!
Kanske ska ha en liten frågestund? eller vad tycker ni? kommentera om ni vill ha frågestund eller inte!



Time to say good night!

Shit va mycke klockan blev, INTE TAGIT MINA SÖMNTABLETTER, gaaaah panik! Hahaha, måste rusa. Bloggar mer imorgon. 
Godnatt världen!



play music all night long!

Sitter just nu med mina nya gose-tofflor och för över alla mina bilder, filmer & min musik på min externa hårddisk.. nu är det ungefär 50 minuter kvar... åååh, haha! 
Under tiden sitter jag och lyssnar på musik, fördriver alltid tiden på ett underbart sätt :) 

subscriba gärna mina goa lists på spotify! (jag har två olika account, tryck på länkarna nedan)
Quite good shit! ...INTE KLAR!
acoustic
och alla andra är lite.. privata kankse? haha!



Song of the day

A Day To Remember - All Signs Points To Lauderdale



Grattis Farfar!

Idag fyller även en person år som är väldigt speciell för mig. En person som jag växt upp i knät på, skulle alltid sitta i hans knä. Min alldeles egna favorit, och har alltid vart som en bästa vän för mig!
Grattis min älskade Farfar på 76 års dagen! Du är bäst, jag älskar dig, glöm aldrig det 







Länkbyte!

Kör ett länkbyte med Andrea!
http://andreagustafson.blogg.se/



Mina Julklappar!

Jag har tagit alla bilderna, så vänligen sno dom inte!
1. Stor-pack Dumle.
2. Svampbob Fyrkant - Kakor.
3. Volbeat - The Strength/The Sound/The Songs
4. Takida - The Burning Heart
5. Ebba Grön - Samlingen
6. Halsduk + Mössa.
7. Lösögonfransar.
8. Mobil/Mp3/Ipod - högtalare.
9. Spotify Premium - 3 månader.
10. Extern Hårddisk.
11. 4D-mascara + eyeliner.
12. Bordstativ till kameran.
13. Stort stativ till kameran.
14. Koss-hörlurar.
15. Innetofflor (skiiit gosiga!)
16. Glas som Lena har gjort till mig!
17. Tvål, Por-rensar-tvål (?), kräm & kondom.
18. 3 par trosor.
19. Snöglob från min syster (ena bilden på ena sidan, vänder man på den är den andra bilden, så det är alltså en)
20. Ring
21. 6000 :- in på kontot och 3200 löst, alltså 9200 kr!
Fick även tre pack lösögonfransar av en vän här om dagen men dom har jag redan öppnat, hehe!
Tack för alla julklappar allihop! Hoppas ni har haft en bra jul!



Julaftoooon!

Nu drar jag till min mormor för att fira jul med släkt. Har julbord där från klockan 12 till 15, sen åker jag hem till pappa igen och träffar ännu mera släkt och äter ännu mer julbord! Haha, jag kommer sprängas, precis som alla andra år. Det kan hända att jag skriver mer sen, annars är jag helt säker på att jag kommer blogga en hel del imorgon.
Hittade kläder tillslut ändå. Men nu måste jag kila, God Jul!
haha snyggt



Sorry

Nu ska vi tänka posetivt. Vi ska försöka se något bra i julen. Hm.. paket? mat? gemenskap? ja, det ska bli en bra dag imorgon, förhoppningsvis. Bara för att denna dagen har gått åt h*lvete betyder det inte att morgondagen gör det!
Nu ska jag i alla fall försöka sova lite. Tog mina tabletter runt 10 så är helt döööd nu, nattinatt!



Song of the day

har valt en rätt go låt, ganska seg om jag får säga det själv. men jag har vart jävligt seg idag och ja, men what ever! detta är dagens låt i alla fall, haha!

Cradle Of Filth 



Jahapp, blogg igen då.

Vi får la se hur detta kommer gå. Som det flesta säkert redan vet har jag haft blogg förut, men denna bloggen kommer jag byta ut inom kort till en hemsida istället, som en vän till mig håller på att fixa med! Detta blir niiice, som en ny start skulle man kanske kunna säga. Kommer ha mycket lättare att hålla ordning på saker och ting. Gött!

Har också tagit en färdig design atm.. hehe, orkade inte sitta och fixa om jag bara ska ha den här bloggen ett litet tag!

 

haha ful




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!